Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 19 Апр, 2024 2:29 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Юли, 2007 4:44 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Мар, 2006 9:23 pm Пет
Мнения: 2
в ресторант БМ градина във морската градина на варна ядох пиле със сметанов сос - един от специалитетите.. искам да попитам, някой знае ли как се прави този сос.. цветът му е кафяв.. много вкусно се получава :)

благодаря предварително!


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Юли, 2007 4:58 pm Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Хайде, варненската група да се включва.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Сеп, 2007 10:06 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Мар, 2006 9:23 pm Пет
Мнения: 2
c`mon някой? хайде, все някой трябва да има идея..


 Profile  
 
 Рецепта: Много е лесно
Сготвено на: 30 Окт, 2008 7:34 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Сеп, 2008 6:50 pm Сря
Мнения: 2
Location: Варна
Много е лесно колега. Просто използваш готварска сметана която слагаш на тигана да се загрява. Когато започне много леко да бълбука слагаш соев сос докато получиш желаната гъстота. На около 150мл. сметана се падат около 15-20мл. соев сос!

Да ти е сладко


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Окт, 2008 10:09 am Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
PizzaMaster написа:
Много е лесно колега. Просто използваш готварска сметана която слагаш на тигана да се загрява. Когато започне много леко да бълбука слагаш соев сос докато получиш желаната гъстота. На около 150мл. сметана се падат около 15-20мл. соев сос!

Да ти е сладко


Здрасти ПицаМастер, винаги дълбоко съм се чудила дали тази комбинация става за ядене. Готварска имаш предвид заквасена или течна в кутиите?


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Окт, 2008 7:18 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Сеп, 2008 6:50 pm Сря
Мнения: 2
Location: Варна
Здравей Маца! Става въпрос за течна сметана от кутия! Мога да ти кажа и марката която се използва - май беше Hoppla! Успех и комбинацииката си я бива :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB