Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:33 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Дек, 2008 9:40 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 04 Май, 2006 10:22 pm Чет
Мнения: 7
Абе хора.Аз ли не намерих или няама такава тема тук?зима иде, прасенца,теленца.даите идеики за приготвяне на този вид НЕВЕРОЯТНИ мезета.


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Дек, 2008 10:47 pm Вто 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Абе, кажи едно 'здрасти', s_sem ;)

Какви мезета имаш предвид? Рецепти за зимни свински манджи и мезета колкото искаш, в 'търсене' виж.


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Дек, 2008 10:08 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Виж тук от заглавната страница. А това са баби, дядовци, луканки, суджуци и прочие. За по-подробна информация взимам пари. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Дек, 2008 10:18 am Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Маца написа:
Виж тук от заглавната страница. А това са баби, дядовци, луканки, суджуци и прочие. За по-подробна информация взимам пари. :)


Меркантилна типка! :mrgreen:

Аз пък взимам в натура от готовата продукция! :P


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Дек, 2008 9:57 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 04 Май, 2006 10:22 pm Чет
Мнения: 7
така,така.здрасти на всички ;) аз манджите там сам ги разгледал подробно и то отддавна.става вапрос за СУШЕНИТЕ деликатеси.рибици,бутове,филета,свински,телешки,риба и др. Домашни,лични рецепти.Изпитани във времето и поколенията.скоро ще кача рецепта за телешки сушен бут.Е,не цял де ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Дек, 2008 10:07 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Е, щом не е цял няма да го ядем. :)
Интересно питане. Още по-интересно е обаче от къде се взима прясното месо, едва ли от магазина.


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Дек, 2008 10:16 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Маца написа:
Е, щом не е цял няма да го ядем. :)
Интересно питане. Още по-интересно е обаче от къде се взима прясното месо, едва ли от магазина.


Отиваш в голямата жълто-бяла сграда на пл. "Народно събрание" № 1 - кеф ти говедо, кеф ти свиня, кеф ти акула... :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Дек, 2008 10:46 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Алеко написа:
Маца написа:
Е, щом не е цял няма да го ядем. :)
Интересно питане. Още по-интересно е обаче от къде се взима прясното месо, едва ли от магазина.


Отиваш в голямата жълто-бяла сграда на пл. "Народно събрание" № 1 - кеф ти говедо, кеф ти свиня, кеф ти акула... :mrgreen:


Много дърти там, пък и доста смрадливи. :) А и ще трябва и да ги лежа. :) , което веднага ме насочва към този виц (кокошки).


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Дек, 2008 9:21 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 04 Май, 2006 10:22 pm Чет
Мнения: 7
незнам как е при вас по софия ,но ние си купуваме ПРЯСНО месце от магазина :) ето пример.
сушено телешко от бут.


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Дек, 2008 8:52 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 04 Май, 2006 10:22 pm Чет
Мнения: 7
какво стана?нали тук сме все атлети на маса?маи силата е само в готвенето :cry: даите идеи бе колеги.даржа месото охладено и само рецепти ми триабват.то още ден два и няма да са ми нужни. :cry:


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Дек, 2008 10:24 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
s_sem83 написа:
Абе хора.Аз ли не намерих или няама такава тема тук?зима иде, прасенца,теленца.даите идеики за приготвяне на този вид НЕВЕРОЯТНИ мезета.

Първо- здрасти! Честита Коледа! Да си жив и здрав!
Второ - даже и в библията пише: "Който търси - намира...".
Трето - а Мечо пух пък казва: "Колкото повече - толкова повече"...
Та, на темата.
Ето ти моите варианти за осоляване и кайзероване на месо - много отдавна изпитани и изпробвани не само от мене.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB