Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:53 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 30 Яну, 2009 11:12 am Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
До работа в месарницата продават месо от млечно теле 50/50 е месо/кокъл. Превъзходно е. Много бързо увира и често готвя от него с грах. Ако искаш да е повечко месото търсиш да ти дадат врат. Иначе аз редовно взимам плешка.


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Яну, 2009 12:02 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Цяло парче котлети се опече за час и половина, стана много добре, но наистина много кокали.

Имам и обезкостено бутче, ще трябва да го комбирам с бекон, за да не е сухо.

Аз не варя предварително месо, освен ако не е за супа - пека или задушавам.

Този път месото си миришеше нормално.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB