Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 12 Ное, 2019 9:44 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 01 Фев, 2009 11:45 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Добре дошла радостина. :)
Аз използвам робота за месене, като слагам вътре продуктите в същата последователност като ръчното месене и после оставям миксера да си работи. Оставям го да втасва в купата на миксера, но я слагам на топло и това е.
И естествено, използвам бъркалката за месене на тесто.


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Фев, 2009 2:39 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 11 Фев, 2009 2:35 pm Сря
Мнения: 1
Има машини, в които слагаш само продуктите и я пускаш. След около 3 часа имаш направо готов хляб. ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Фев, 2009 3:25 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Здравей snux, темата за хлебопекарните е разисквана тук.
Въпросът е за месене с кухненски робот и Кристи го е обяснила много добре.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB