Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:16 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2010 9:51 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Яну, 2010 9:37 pm Нед
Мнения: 3
Всички съвети и тънкости


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Яну, 2010 11:15 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Edmond Dantes написа:
Всички съвети и тънкости


По този повод един стар виц:
"Отива един господин при директора на "Мулен Руж" и му заявява: "Господин директор, срещу 100 франка дневно мога да масажирам всичките ви балерини".
Директорът го поглежда леко разсеяно през очилата и му отговаря: "Ами, нямам нищо против. Ако ги имате, започвайте веднага..."" :)


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Яну, 2010 3:40 pm Пон 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Ни сй бъзикъй с графа :). Добре дошъл, графе и приятно изкарване във форума. 8)


 Profile  
 
 Рецепта: Сьомга на пара
Сготвено на: 11 Яну, 2010 8:25 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Яну, 2010 9:37 pm Нед
Мнения: 3
Благодаря,мислех да напиша и втори нов отговор,но сайтът не ми позволи да пиша последователно и се получи малко неловка ситуация.За готвенето на пара на сьомга мислех да напиша рецепта.


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Яну, 2010 10:30 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
MR.LAZY написа:
Ни сй бъзикъй с графа :). Добре дошъл, графе и приятно изкарване във форума. 8)

:plz: :plz: :plz:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB