Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 11:49 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 17 Апр, 2010 7:05 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Апр, 2010 10:44 pm Пет
Мнения: 1
Помощ за разфасоване на агнешки труп. Колко порции могат да се изкарат от агне с живо тегло 25кг. Доколкото знам рандемана на агнешкото е около 50%, но при разфасоването му колко порции ще се получат не мога да преценя. Агнето не е от магазин. Вероятно въпроса ми е сложен, но с две думи ще ли е достатъчно за 30-35 прилични порции. Надявам се на помощ и от професионалист.


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Апр, 2010 7:31 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Според мен максимума е 30 порции. Със 7 килограма месо (бут и плешка) станаха около 15 порции. Като не бива да се забравя ,че тези порции бяха придружени и със дроб-сърма! :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB