Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:13 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Сеп, 2010 5:38 pm Съб 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Здравей и добре дошъл, ofelas!

Леко размрази шкембето, поизмий го и го сложи да се повари във вода и след това действай според рецептата, която най-много ти допадне.

Успех!


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Сеп, 2010 8:09 pm Нед 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Аз напоследък купувах шкембе. Нищо, че е варено, мих го и си го варих пак. За оцета и чесъна - става и в момента на приготвянето, иначе просто задължително трябва да е в плътно затварящ се съд, че адски се умирисва всичко от тази комбинация.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB