Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:09 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Авг, 2011 9:16 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
-Yo- написа:
Благодаря Ви! Това с магданоза определено ще го опитам. Винаги съм обичал "тревите" за разлика от повечето ми приятели. :)
Още утре се заемам ^^

Ха-ха, можеше и без "Ви"... :)


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Авг, 2011 5:45 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Ами то си е наистина цяло изкуство да се направят вкусни картофени кюфтета и да се изпържат без да се разпаднат. ;) (Както на мен ми се е случвало, та затова рядко ги правя.)

Биски, аз не мога да си ги представя без яйца, но ако от здравна гледна точка се налага да се избягват, и след като ти пишеш, че така ги правиш - значи става. Питам се само каква е разликата на вкус и консистенция, със и без яйца?

:) :oops: И сега като се замислих, се сетих, че приготвям от време на време едни индийски зеленчукови кюфтета - пакора. Там не се слагат яйца, а се приготвя каша от брашно от нахут. Преди да се изпържат са полутечни - слагат се с лъжица в тигана и не се овалват в нищо. При пърженето стават компактни и най-странното - не много мазни. Брашното от нахут попива много по-малко мазнина от брашнената панировка. Така че със сигурност ще стане и без яйца, но с малко брaшнена каша, както писа Биски.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB