Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 1:00 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Яну, 2012 4:41 am Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Ное, 2011 6:47 pm Вто
Мнения: 7
Сега вече се разбрахме :)
Действително във вътрешността си готовия продукт е малко по-суров отколкото от вън. Ще пробвам и твоя, и цорковия вариант... стига крайния продукт да може да се яде, няма да ме е яд за нищо :)
Хайде поздрави и като експериментирам ще пиша за резултата :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB