Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:25 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 29 Сеп, 2014 1:45 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 29 Сеп, 2014 1:16 pm Пон
Мнения: 1
от скоро се уча да готвя и едно нещо не ми е ясно. до колкото разбрах ако сготвя манджа и я сложа гореща в хладилника манджата ще се пресече. ако я оставя да изстине се притеснявам че може да се развали ако е дълго време извън хладилник през лятото. възможно е често да ми се пресича, не мога да съм сигурен дали манджата е пресечена или не. не знам какво означава да се пресече, това което ме притеснява е дали е вредно за здравето ако често ям пресечена манджа.
може ли някой да ми каже вредно ли е или не е.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB