Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:41 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 21 мнения ] 
Message
Сготвено на: 17 Апр, 2006 10:42 am Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Че как да не ме е страх! Нали имаш тапия! :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Апр, 2017 5:53 pm Съб 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Мар, 2012 11:42 pm Сря
Мнения: 9
Location: Варна
Да, и аз стигнах до подобни изводи след многобройни експерименти. Белтък в тестото, а жълтъка за намазване. И втасване на по-хладничко за по-дълго време. Жалко, че интереса към темата е слаб, но все пак ето актуалната ми технология, ако случайно някой го интересува :)

https://drive.google.com/file/d/0BxPeAj1Z0O14TVh3QnpoNFlQN3c/view

Image
Image
Image
Image
не се сетих да го снимам от вътре


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Ное, 2018 5:37 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Мар, 2012 11:42 pm Сря
Мнения: 9
Location: Варна
Здравейте любители на козунака.
Ако някой от вас има интерес, може да:

- Посети, разгледа и евентуално лайкне (хареса):
https://www.facebook.com/kozunaknakonci
Фейсбук страницата "Козунак на конци с хлебопекарна - лесна изпитана рецепта"

- Да се включи във
https://www.facebook.com/groups/kozunak/
Фейсбук групата "Козунак на конци - лесна и подробна рецепта"
и да сподели своя опит в замесването на козунаци.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 21 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB