След малко повече от две години експерименти, почти бях загубил надежда, че мога да постигна този козунак, който на мен ми се иска. За моя голяма радост, тия дни успях да получа нещо много близко до това което търся и бързам да го споделя. А то е, да получа козунак на конци, които да не се разкашкват като го поптопя в мляко. Обожавам да хапвам козунак по този начин.
По-долу публикувам детайлно технологията до която съм достигнал. Получи се три страници, но това не означава, че е сложна и трудна. Много по-лесна е от традиционния начин по който се прави козунак. Големия обем е заради подробното описание. Ще се радвам да бъде пробвана и от други любители на козунака, които да споделят как се е получило при тях.
Козунак с "накисване". Подробно упътване за начинаещи.
http://emsi-bg.com/upatvane_za_rabota/kozunak_2016_v1.pdf
Разпространението на файла е свободно при посочване на източника:
https://www.facebook.com/denislav.dimitrov.14/posts/1131417666876587
ето и няколко снимки на две партиди по тази технология:




Весели празници и да ви е сладко!