Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:37 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Авг, 2005 10:45 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Май, 2005 1:38 pm Пон
Мнения: 136
Location: София
Манатарката е наистина много вусна гъба. Заслужава си да я опиташ, ако не си до сега. Не знам във Варна имате ли си пазар като "Женския" във София - там потърси. Виждала съм тук също така и в Била.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Авг, 2005 5:21 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Благодаря за съвета.Имаме няколко пазара,но от непознати часни продавачи несмея да купувам.А пък и Била си нямаме.Разбрах,че е доста вкусна и придава особен аромат на ястията.Ще се опитам данамеря дори и консервирано на зеленчуковата борса.Не се отказвам от оригиналното изпълнение на рецептата,макар,че доста я харесаха с тези гъби поради бързото и лесно приготвяне.Доста биричка изпива.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB