Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:11 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 01 Авг, 2005 10:59 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
:) Уф,тъкмо се зарекох да заобикалям хлебните изделия цяла седмица... :evil: Явно ще се наложи да си наруша обещанието.Пък и много добре ще се върже с предвиденото вечерно меню..8)


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Авг, 2005 10:54 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Тази фокача има един голям недостатък..свършва прекалвно бързо.. :evil: Подразва ти апетита с вълшебни средиземноморски аромати..и докато се усетиш няма и помен от нея.. :( (аз разчитах ,че 2-ма от гладниците ще откажат да я консумират,но подмамени от уханията ометоха доволно голямо количество от нея :evil:)

Да докладва- за 3/4 ч.ч. вода отиде около 2 1/2 ч.ч. брашно.Аз поръсих също с риган,защото има членове на семейството ,които недолюбват розмарина.Следващия път обаче ,ще направя 2 питки-едната с розмарин,другата с риган или босилек. :mrgreen:

Мерси,Бисквитке,за чудесния хляб! :flow: Много ни хареса,ще го правя пак!


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Авг, 2005 11:04 am Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Много се радвам, че ви хареса (направих двойна доза, защото подозирах, че и на нас много ще ни се услади) 8).

При мен съотношението брашно:вода точно отговаря на това в рецептата, защото и в този хляб сложих от любимите ми трици и зародиш.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB