Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:40 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Авг, 2005 10:21 am Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Малеееее! Този хлебец ще изтопи цяла тава сос от токущо опържени кифтета! :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Авг, 2005 12:44 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Направих го снощи,много приятен и ароматен хляб се получи..снощи почти не му обърнахме внимание,понеже съвем "далновидно" :oops: ,правих "китайско" за вечеря..Тази сутрин обаче,след като беше отлежал..за закуска на парти грила с масълце и кашкавал..(да не ви обяснявам колко беше вкусно) ,видях ме му сметката-3-мата :twisted:.
За брашното Бисквитка беше права,усеща се,на мен обаче ми харесва точно така и не бих го променила.След като престоя,определено вкусът и ароматът му стана още по-хубав.Опиатайте,ако сте почитатели на царевични хлябове,качамици и други подобни,няма начин да не ви хареса.. :)
Благодаря на Бисквитка,за това че сподели рецептата! :flow:


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Авг, 2005 12:24 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Ще взема и това да си го сложа при любимите! Ама като се прибера у дома след този пуст ремонт, ще трябва два месеца да не излизам от куФнята.

Лелееее, ще стана 100 кила! (сега съм 90 :mrgreen: )


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB