Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:30 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
 Рецепта: Парено тесто
Сготвено на: 24 Ное, 2005 11:35 am Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Венци написа:
....аз реших да бъда полезна пък то какво стана :oops: :cry:
Не се притеснявай, може яйцата, които е ползвала Надето, да не са били с подходящата температура, да не е спазена технологията, брашното да е било друг вид и т.н.

@Надя, опитай с еклерите на Мишуенцето, може пък да стане ;).


 Profile  
 
 Рецепта: Парено тесто
Сготвено на: 24 Ное, 2005 3:26 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Моятя версия е, че яйцата, които е ползвала Надето, са били по-големи. Трябвало е да спреш да добавяш яйца още щом тестото е станало достатъчно гъсто.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB