Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 1:40 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 14 Окт, 2005 9:23 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
Току що опекох версията с праз на моята приятелка. Точното определение за полученото произведение е пита с праз.

В намазана с олио и поръсена с брашно тава изсипах смес от 4 дебели стръка праз нарязани на колелца, 4 - 5 с.л. брашно (аз ползвам смес от бяло и царевично брашно), 500 гр извара и 5 яйца (домързя ме да отделям белтъците от жълтъците). Опече се точно за 20 минути, със златиста коричка отгоре и плачещо за айрян.
Най-интересното е, че моите хора не изчакаха да изстине и започнаха дегустацията/унищожаването моментално след изпичането.


 Profile  
 
 Рецепта: Re: Пита с праз
Сготвено на: 15 Окт, 2005 1:51 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Raza написа:
Най-интересното е, че моите хора не изчакаха да изстине и започнаха дегустацията/унищожаването моментално след изпичането.


Няма нищо интересно в този факт. И аз бих постъпил така. :mrgreen: А тази пита ми изглежда много проста за правене и звучи много вкусно. Да взема да я направя, а?


 Profile  
 
 Рецепта: Re: Пита с праз
Сготвено на: 15 Окт, 2005 7:23 pm Съб 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Алеко написа:
А тази пита ми изглежда много проста за правене и звучи много вкусно. Да взема да я направя, а?
Не се чуди, а действай. Може да изненадаш булката си.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB