Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:17 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 11 Мар, 2005 5:04 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
ImageImage

Този хляб се нарича ПООРИ

Тестото е почти същото като на Чапати, но се прибавят 2 с.л. олио и водата трябва да е по-малко.

Приготвя по различен начин: в тиган се сипва слой от 2.5 см олио и след като се загре добре, пускаме питките да се пържат като се стараем да ги държим под олиото. След като се надуят ги обръщаме и от другата страна, пържим още 15-20 сек.

Приятен апетит.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB