Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:22 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Мар, 2005 7:48 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
DolceVita,
В България в момента има много видове царевично брашно - от почти бяло до ярко жълто и от суперфино до грубо като грис. В началото купувах пълнозърнесто (тип 1300), то е по-грубо и не много жълто, но вече не го взимам, защото ми горчи. Сега използвам едно друго, пак грубо смляно, тип 800.
Предполагам, че този хляб може да се прави и с царевичен грис, ако не обичаш фино брашно (аз например не съм голям почитател на много фините брашна).
Успех в печенето!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB