Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:44 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2006 9:30 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Абе съгласна съм и без пари ще дойда...но защо сумата е такава...???
Може би го свързвате с работата ми.Е имам и вила но поне за половината...
А ако ги имах и аз поне щях да купя на всички по един сач,един чувал брашно и да ви платя тока докато ги правите :ligi:


 Profile  
 
 Рецепта: Гюзлеми
Сготвено на: 11 Яну, 2006 6:56 am Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 08 Дек, 2005 9:02 pm Чет
Мнения: 25
Location: Сингапур
Абе, това с парите теоретично може да се реши, само няма кой да ни докара баба Стоянка от "там" за да ни покаже как ги правеше онези вкусотии... :(
А сач и аз си нямам в Сингапур, но изненадващо си намерих гювеч - с капак, но от бяла глина. Някаква рецепта за по-различен гювеч :?:


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Яну, 2006 10:22 am Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
За баба"Стоянка"...там съм съгласна.Пак от нея...за гювеча:свински джолан /предварително сварен и обезкостен или някакво друго крехко месце с пресни зеленчуци лук,домат,пипер,патладжан,тиквичка,морков ,картофи ,олио заляти с бульона и малко подправки става много добре. :yami:
Въпрос на вкус.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB