. Кашкавала се настъргва... Бекона се нарязва на ситно и се запържва до златист цвят,
след което е поставя върху "кухненско " руло да се отцеди ...
. Яйцата се разбиват със сметаната и киселото мляко , добавя се кашкавала, сол, бекон и внимателно се разбърква...
. Фурната се загрява до 200 С
. Разточва се тестото и се поставя във формата, покриват се и стените на формата...
. Правят се дупки с вилица на няколко места ..
. Отгоре се поставя хартия за печене и запълва се с ориз, фасул, боб, камъчета за печене и т.н ...
. Пече се до полуготовност ~10 мин.....
. Маха се хартията и на дъното се поставят неголеми кубчета масло , запълва се с кашкавалената смес ..
. Пече още 30-35 мин ..