Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Ное, 2020 10:23 pm Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 09 Апр, 2006 2:44 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Юли, 2005 9:52 am Чет
Мнения: 98
Location: Варна
Прави се стандартно козуначено тесто, но вместо да се чака да втасва, се слага в найлонова торба и се пуска в дълбока тенджера с хладка вода, когато тестото изплува на повърхността, означава, че е втасало. От това тесто се късат малки парчета, колкото орех, които се разточват между дланите на връвчица /дланите задължително трябва да са намаслени, иначе не става/ и се завързват на възел. Така свитата сладка се потапя от едната страна в кристална захар и се пече до розово в загрята на около 220гр. фурна.

Игра си е, но пък става оригинално и вкусно!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB