Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:52 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
Сготвено на: 23 Апр, 2006 10:33 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Image
Бойкотът е на продукти, не на рецепти :P
[hide]по тази логика би трябвало да бойкотирам и мъжа си, заради малкото гръцка кръвчица, дето тече във вените му :mrgreen:[/hide]


Attachments:
tsoureki2.jpg [75.24 KiB]
Not downloaded yet
 Profile  
 
Сготвено на: 06 Апр, 2013 5:37 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 01 Яну, 1970 3:00 am Чет
Мнения: 2
ЖЕНАТА НАЙ ВЕРОЯТНО Е ИСКАЛА ДА КАЖЕ МЕХЛЕП НО НЕ Е ЗНАЕЛА КАК ДА ГО ПРЕВЕДЕ. ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ КОЗУНАК БЕЗ МЕХЛЕП НЕ Е КОЗУНАК!! ТОВА Е СПЕЦИФИЧНАТА МИРАЗМА КОЯТО ИМА САМО ТОЙ


 Profile  
 
 Рецепта: Re:
Сготвено на: 06 Апр, 2013 7:10 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 01 Яну, 1970 3:00 am Чет
Мнения: 2
ludetina написа:
Анасон?!? Това е най-странната съставка ,която съм виждала в козунак.. :) Аз го свързвам винаги с китайската кухня.И какъв използва, обикновен или звздовиеден? :) Дали може да се сложи мастика вместо анасон? :mrgreen:
- СЛАГА СЕ МЕХЛЕП ТОВА Е СЪСТАВА БЕЗ КОЯТО НЕ СТАВА НИКОЙ КОЗУНАК- ЖЕНАТА СЕ Е ОБЪРКАЛА


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB