Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:55 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Авг, 2006 3:46 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Юли, 2006 2:01 pm Чет
Мнения: 20
Location: Сливен
Някакви предпочитания? Червен, обикновен, воден?


Да е повечко - може и нарязан на едро с малко магданоз , подправен с оцет и олио (нещо като салатка) :mrgreen: . Към салатката една сочна пържолка добре ще дойде. :knife:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Авг, 2006 4:15 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Подушвам, че сме от една порода! Това с пържолката много ми хареса. Тя става и за гарнитура към тарта на Биски.


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Авг, 2006 4:35 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Юли, 2006 2:01 pm Чет
Мнения: 20
Location: Сливен
Мен, ако питаш, пържолките са чудесна гарнитура към всякакви зеленчуци. :) И колкото повече гарнитура, толкова по-добре ;)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB