Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:06 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 12 Юни, 2008 5:10 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 18 Дек, 2006 9:39 am Пон
Мнения: 11
Мим-маш, а преди да изсипеш плънката върху първата кора, запичаш ли я (кората)? И в плънката прибавяш ли нещо, което да обере излишната течност, като галета, например?


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2009 5:00 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
MR.LAZY написа:
Гъбите леко се пасират и се сваряват в 1/2 л. вода... Гъбите се изцеждат и се добавят към дроба

Нещо не ми стана ясно .. ако гъбите се пасират ще станат на каша ..... и после как да я отцедим тази каша?


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2009 6:39 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Kabal написа:
Нещо не ми стана ясно .. ако гъбите се пасират ще станат на каша ..... и после как да я отцедим тази каша?


Рецептата не е написана добре. Не пасирай, само нарежи гъбите.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB