Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Окт, 2019 1:05 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Яну, 2007 9:09 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
При нас се изяде със синьо сиренце, но и само с маслото не беше никак лошо.

Съчетанието на толкова много и толкова силни подправки в маслото ме притесни, но се получи много добре 8) .

Рачел не правя, нямам нерви, а с вратните и всякакви други пържоли сме на Вие (все още) :oops: Затова у нас Лебът се яде със сирене :P (и вино)


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Фев, 2007 9:29 am Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
biskvitka написа:
...
Рачел не правя, нямам нерви, а с вратните и всякакви други пържоли сме на Вие (все още) :oops: Затова у нас Лебът се яде със сирене :P (и вино)


Да де, забравих, че вие предпочитате пържолите във вид на кайма, гарнирана с чедър с много Е-та... :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Дек, 2007 1:20 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Случайно попаднах на тази рецепта, но просто очите ми останаха в картинката, а и така хубаво звучи. Довечера, ако детето в мен пак не ме изгони от кухнята, ще се пробвам да го направя. Тъкмо е останало едно парче задушена тиква, което се чудех как да оползотворя.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB