Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:55 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 
Message
Сготвено на: 11 Апр, 2007 9:41 am Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
дима Т написа:
...Повече никога няма да ръся сол!


И аз така, моят съпруг не обича :-?

дима Т написа:
...солта беше абсорбирала влага и отгоре беше като накисната във вода

Дима, в найлон ли си държала питката? Домашният хляб го съхранявам в кърпа (би трябвало да е ленена, ама използвам предимно памучна), така не кондензира влага, всичко излишно се изпарява. Хлябът не изсъхва, защото до следващия ден вече го няма :belly:

Прясната фокача хареса ли ви?


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Апр, 2007 9:29 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Ами мъж ми си задели едната,скри се в кухнята и след малко се появи с фокача,цепната през средата и напълнена със сирене и масълце :lol: .Останали те две си поделихме със щерките :belly: .А колкото до съхранението-да,в торбичка я бях прибрала,но и в кърпа да беше,при нас е такава влага,че пак щеше да е подобен резултата.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 14 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB