Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 02 Юли, 2022 10:57 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 28 Мар, 2007 2:22 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Много апетитно изглежда, :facelick:

Ще пробвам да го опека в кексова форма.


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Мар, 2007 2:32 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Мар, 2007 2:54 pm Сря
Мнения: 86
Location: Прованс
biskvitka написа:
Много апетитно изглежда, :facelick:

Ще пробвам да го опека в кексова форма.

А аз в неделя на Цветница ще си търся гледжосана саксия за тази цел /идея от списанието/


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Мар, 2007 2:32 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Много е съблазнително. По форма прилича на хляба, печен в саксия от Уелс от списанието.


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Мар, 2007 2:41 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Мар, 2007 2:54 pm Сря
Мнения: 86
Location: Прованс
Съда за печене на машината е с такава форма.
Иначе не случайно писах за маята, понеже аха да опре в капака от повечкото като количество мая :) Не знам защо във всички описания на пакетчетата за мая са написали че цялото пакетче се сипва за 1 хляб. Това е голямо количество според мен....


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB