Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:02 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 30 Мар, 2007 1:20 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Само да допълня - при точене се поръсва брашно върху плота и тестото, за да не залепне за точилката.


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Мар, 2007 1:37 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Разни италианци, разни методи за варене. Бискито прави кори, които не им трябва да се варят и става превъзходна лазаня.


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Мар, 2007 3:16 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
И правилно прави Бискито.
Когато е прясно направена, пастата която се готви със сосове / лазаня, канелони/ , не е необходимо да се вари. Вари се за малко тази, която се сервира веднага с някакъв сос.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB