Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:15 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Апр, 2007 4:17 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Мар, 2007 2:54 pm Сря
Мнения: 86
Location: Прованс
Добре изглежда задължително ще го пробвам ;)
Ако ползваш суха мая мисля че и 1 чаена лъжица /малката мерителна в комплекта/ е достатъчна дори за 1 кг хляб.
Брашното като мярка ползвам 1 еднолитрова пластмасова кана пълна догоре с брашно /около 500-550гр брашно излиза/


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Апр, 2007 4:22 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Мерси за съвета , за маята. Мен все ме страх ,че няма да бухне достатъчно.. :oops:

На мен чашката към машината ми е много удобна и засега нея ползвам. Иначе имам пластмасова кана с различни деления включително и за брашно. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Апр, 2007 4:29 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Мар, 2007 2:54 pm Сря
Мнения: 86
Location: Прованс
Френската мая е силна и половин лъжичка да сложиш ще стане нормален хляб.Виж за немските маи не съм сигурен просто съм забравил за тях ;-)
Да такава мерителна кана ползвам-ще дойде време и ще слагаш смело.На мен ми е по удобно с нея да греба в чувалчето с брашно :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB