Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:14 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Апр, 2007 4:29 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Мар, 2007 2:54 pm Сря
Мнения: 86
Location: Прованс
Френската мая е силна и половин лъжичка да сложиш ще стане нормален хляб.Виж за немските маи не съм сигурен просто съм забравил за тях ;-)
Да такава мерителна кана ползвам-ще дойде време и ще слагаш смело.На мен ми е по удобно с нея да греба в чувалчето с брашно :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB