Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:49 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Яну, 2010 10:28 am Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Мда, тестото за пица е едно от нещата, което всеки прави по различен начин. А и всеки харесва различни пици.
Та казваш, че от твоето тесто хем стават хрупкави пици, хем мекици?
Мога ли да помоля следващия път като го правиш да измериш брашното в някакви мерни единици - компотени буркани, чаени чаши от 200 гр, от 250 гр. или нещо друго, което да даде приблизителна поне представа за количеството брашно.
Не за друго, тук и друг път сме коментирали темата, но аз никога не успявам да уцеля правилното количество брашно.
Напоследък правя една пица, споделена ми от една близка приятелка, която поради точното количество брашно винаги става. Както и содените питчици на Пилето стават винаги именно заради точното количество.
Много ми се ще да опитам мекиците.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Яну, 2010 5:39 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Маца,отива около кило брашно.Напоследък си меся тесто в машината за хляб и съм много доволна-отиват само брашно,вода,мая,сол и зехтин,но пак става много вкусно и достатъчно хрупкаво.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB