Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 15 Ное, 2019 6:27 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Мар, 2008 11:54 am Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
А, значи въпросът е в размера :) Сега съм намерила една, коато трябваше да е нерафинирана, но просто аз съм се заблудила :evil: пише "оргиник", пък съм решела, че е нерафинирана. От Фантастико я взех. Та тя е на доста ситни кристалчета. Имам и една специална кафява, която също е доста ситна, но и по-влажна, та често се слепва. Тя обаче е с доста специфичен вкус, и не ми се вярва да се получи добре с нея... В момент в къщи има 5 вида захар (без пудрата и фруктозата) ;) Много трябва да е луд човек да обикаля като мен и де що различен пакет види, да го купува за проба ;)


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Мар, 2008 12:05 pm Чет 



Не, с тази кафявата не се получава добре. Много е специфична. Аз я използвам нея за браунис и други със шоколад, за да ми придаде по-меден вкус.
И аз пробвам различна захар, за да знам коя е най-добрата.


  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB