Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:02 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
 Рецепта: Содена питка
Сготвено на: 11 Юли, 2006 11:54 am Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Честно казано предпочитам питки с мая и/или закваска, защото дори и да престоят, си остават меки и вкусни. Със содените хлебни изделия не е така. Трябва да се консумират, докато са топли и пресни.


 Profile  
 
 Рецепта: Содена питка
Сготвено на: 11 Юли, 2006 4:54 pm Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
MR.LAZY написа:
Честно казано предпочитам питки с мая и/или закваска, така.

Аз пък обратно - умирам за тая питка. Слагам само сода и ги мяткам на плочата на котлона. После - напълнени с масълце и сиренце. Биски е права, че и на боб и леща страшно вървят.


 Profile  
 
 Рецепта: Содена питка
Сготвено на: 11 Юли, 2006 5:45 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Ш-ш-ш-т, какво сте се развикали!
Днес ще правя боб и сега, ако няма питка за вечеря, :bat:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB