Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 15 Ное, 2019 5:10 am Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
Сготвено на: 23 Авг, 2009 10:03 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Аз като правих содените питки на Пилето ги изпекох веднага и много хубаво се надуха.


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Авг, 2009 3:35 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
И аз винаги ги слагам веднага да се пекат. А правя и извратените си кексчета с овесени трици с бакпулвер, които също пека веднага, но в МВ.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Сеп, 2009 12:09 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Правил съм питката и без да оставям тестото да почине. Не бухва така.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB