Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:22 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 30 Окт, 2009 4:14 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Браво, Мацо!

Горчивия вкус на царевичното брашно се дължи на това, че то много бързо гранясва.
[hide]Отдавна се отказах от брашното и минах на царевичен грис, макар да не е същото... Но поне не гранясва.[/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Окт, 2009 6:30 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Мацо, не те ли е срам! Точно когато ми забраниха да ям царевица, ти да пускаш таквиз ми ти работи!


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Окт, 2009 6:26 pm Съб 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Уф, Алеко, от косвени източници (разбирай ФБ) разбрах за сполетелите те беди, сори за това. И, не знаех, че царевицата е от забранените.

Вярно бе Биски, може да е гранясало, щото беше отворено преди няколко месеца. Ма си го изядохме :)


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Окт, 2009 7:59 pm Съб 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Мацо, то и затворено гранясва.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB