Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:06 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 07 Яну, 2010 7:40 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Без връзка с темата - "мая" и "квас" са продукти на дрождева ферментация и на практика са синоними.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Яну, 2010 6:21 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Дек, 2009 10:18 pm Сря
Мнения: 17
Quote:
...чаена лъжичка сода...

Вярно бе :laugh: ! Има ли иконка на човече, което се пляска по челото в пристъп на гениалност?
Не знам защо това "содено тесто" ми навя асосиации за содената питка, която правихме тази година за първи път на Бъди вечер и беше твърда като камък :lol: На следващия ден като я чукнех в масата и всичко се разтрисаше :mrgreen:


Quote:
Мнението ти е отделено в нова тема, защото това е принцип на форума: нова рецепта - отделна тема.


Хубаво мислех аз да я пусна отделно, ама реших да не пълня .. То една патка мислила, мислила и... паднала в тенджерата :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB