Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 02 Юли, 2022 11:24 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 12 Фев, 2010 8:38 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Аз от една година ползвам редовно машина за хляб и забелязвам, че съотношението брашно-вода е почти същото като в моята машина. По принцип всяка машина има собствени пропорции, които зависят от програмата за печене. При мен брашното е 525 г, за 300 мл вода, но хлябът е готов за 3 часа и 15 минути. Незнам дали 25-те грама брашно в повече влияят на времето за печене.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Фев, 2010 8:40 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Кристи, мисля, че времето за печене зависи от машината.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Фев, 2010 8:34 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Така си е Биски. А също и от това, колко изпечен искаш да е хляба. Времето, което дадох, е за средно изпечен хляб.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB