Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:24 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 12 Май, 2010 11:31 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Това много ми прилича на пица "Калцоне", поне като идея и състав на плънката.
Единственото, с което моето понятие за вкус и аромат не е съгласно е наличието на кимиона като подправка.
Ама кой пък го пита моето понятие... :oops:
Със сигурност ще стане нещо много вкусно, поздрави, Елена! :)


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Май, 2010 4:41 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 05 Май, 2010 4:51 pm Сря
Мнения: 9
Моркова трябва ли да е сварен поне малко, за това време няма да се задуши. А кимиона е много добра подправка. А пробвала ли си с ким?


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Май, 2010 9:23 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
Gotin,благодаря ти.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Май, 2010 9:34 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
Моркова се слага суров.Нарязан на ситно се задушава много бързо


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB