Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 22 Юли, 2019 11:07 am Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Май, 2010 4:41 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 05 Май, 2010 4:51 pm Сря
Мнения: 9
Моркова трябва ли да е сварен поне малко, за това време няма да се задуши. А кимиона е много добра подправка. А пробвала ли си с ким?


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Май, 2010 9:23 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
Gotin,благодаря ти.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Май, 2010 9:34 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
Моркова се слага суров.Нарязан на ситно се задушава много бързо


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB