Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 02 Юли, 2022 11:03 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 15 Апр, 2005 5:12 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
biskvitka написа:
...Още малко съвети: всички продукти да са със стайна температура, кухнята да е топла и да няма течение; когато се меси и втасва тестото, не трябва да има силен шум наоколо (за купони, караници и скандали да не говорим). Тавата се слага много внимателно във фурната, без да се тресе, а вратичката се затваря нежно.
Успех!


Тъй де, и козунакът душа носи!

Страхотно звучи, смятам тази година да го пробвам. Благодаря на Курабийката!


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Апр, 2005 6:04 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Забравих най-важното!
Брашното се пресява не един път, като за хляб или пица, а поне 2-3 пъти, за да стане тестото по-пухкаво и въдушно.
[hide=към Алеко]Между другото, харесвам ник-а си, макар че само в този форум съм Бисквитка.[/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Ное, 2014 6:52 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Ное, 2014 10:15 pm Съб
Мнения: 1
Перфектен изглежда козунака, ето и още една рецепта, ако някой иска да се пробва.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB