Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:43 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Май, 2007 2:46 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Може да ме освиркате,ама аз ръженото и пълнозърнестото брашно не си ги пресявам.И не го меся хляба по-редичък,защото намирам,че като е по-плътен,с по-малко се засища човек.Въобще в къщи трите жени си го обичаме ръжения и пълнозърнест хляб,само дето мъж ми вика -"стига сте се тъпкали с тая кал" :twisted: .А аз си държа един запас от различни други брашна и разни семена,и обичам да добавям към всяко тесто за хляб,според както ми скимне.Последния път добавих оризово,соево и царевично,от семената-ленено, и овесени ядки. Обичам да си фантазирам на тема "хляб".


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB