Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 14 Окт, 2019 10:52 am Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Ное, 2005 8:54 pm Пет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Да не си помислите, че работя на процент?!

Повлиян донейде от рекламата (Вълчо Камарашев е причината да се запозная със Зелената Мамба :mar: ), преди време реших да го пробвам и ми хареса. Ако обичате сух шпек, препоръчвам ви го от сърце.


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Ное, 2005 9:42 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Ное, 2005 6:48 pm Съб
Мнения: 63
За месето няма проблем...не съм го пробвала,ама дано не е гаден като рекламата :P :roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Ное, 2005 10:48 pm Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Алеко написа:
Да не си помислите, че работя на процент?!

Повлиян донейде от рекламата (Вълчо Камарашев е причината да се запозная със Зелената Мамба :mar: ), преди време реших да го пробвам и ми хареса. Ако обичате сух шпек, препоръчвам ви го от сърце.

Наистина не е никак лош, само в кварталния магазин започна да поскъпва все по-забележимо - още едно доказателство, че се купува. Така е у нас.


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Дек, 2005 10:20 am Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Не знам..в началото много ми хареса, но последните 2 пъти когато купувах.. :-? определено не.. :roll: .Оставам с впечатлението, че у нас всеки продукт, който получи по -голяма популярност и търсене сякаш започва да губи част от качеството си...(И "Санчо" ми харесваше в началото..сега.. :-? ). Не знам може просто да съм улучила недобра партида (два пъти.. :roll:).


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Дек, 2005 10:34 am Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Според мен това е главният проблем на БГ стоките - никога не са с постоянно качество - един път са страхотни, друг път - отвратителни. Е с редки изключения като млякото Данон. Кофти е, но винаги е еднакво кофти. Не могат да те изненадат.


 Profile  
 
Сготвено на: 29 Яну, 2006 9:43 am Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Няколко пъти сме го купували и първоначално ни хареса, но последните два пъти, когато го ядохме нещо не бе както трябва. Не беше изсъхал и дори не бе възможно да се обели обвивката.


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Окт, 2006 6:51 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 11 Окт, 2006 12:26 pm Сря
Мнения: 85
Location: София
Алеко написа:
Да не си помислите, че работя на процент?!

Повлиян донейде от рекламата (Вълчо Камарашев е причината да се запозная със Зелената Мамба :mar: ), преди време реших да го пробвам и ми хареса. Ако обичате сух шпек, препоръчвам ви го от сърце.

Абе-може да се яде,както и Санчо,ама май само Карловската луканка и шунката от св.бут си останаха от месо.....поне на мен ми харесват най-много,а преди харесвах и свинско-теелешките вийнервурстчета,ама вече са гадни.Да ви кажа честно пробвах на гости някакви смески за кюфтета, разни тайни-били хем хубави, хем евтини....Според мен са само ХЕМ.Не може кг месо да е9-10лв, а 300-400гр хубав салам да е 3лв,няма откакво да го приготвят...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB