Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:40 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Окт, 2006 6:51 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 11 Окт, 2006 12:26 pm Сря
Мнения: 85
Location: София
Алеко написа:
Да не си помислите, че работя на процент?!

Повлиян донейде от рекламата (Вълчо Камарашев е причината да се запозная със Зелената Мамба :mar: ), преди време реших да го пробвам и ми хареса. Ако обичате сух шпек, препоръчвам ви го от сърце.

Абе-може да се яде,както и Санчо,ама май само Карловската луканка и шунката от св.бут си останаха от месо.....поне на мен ми харесват най-много,а преди харесвах и свинско-теелешките вийнервурстчета,ама вече са гадни.Да ви кажа честно пробвах на гости някакви смески за кюфтета, разни тайни-били хем хубави, хем евтини....Според мен са само ХЕМ.Не може кг месо да е9-10лв, а 300-400гр хубав салам да е 3лв,няма откакво да го приготвят...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB