Алеко написа:
Да не си помислите, че работя на процент?!
Повлиян донейде от рекламата (Вълчо Камарашев е причината да се запозная със Зелената Мамба
), преди време реших да го пробвам и ми хареса. Ако обичате сух шпек, препоръчвам ви го от сърце.
Абе-може да се яде,както и Санчо,ама май само Карловската луканка и шунката от св.бут си останаха от месо.....поне на мен ми харесват най-много,а преди харесвах и свинско-теелешките вийнервурстчета,ама вече са гадни.Да ви кажа честно пробвах на гости някакви смески за кюфтета, разни тайни-били хем хубави, хем евтини....Според мен са само ХЕМ.Не може кг месо да е9-10лв, а 300-400гр хубав салам да е 3лв,няма откакво да го приготвят...