Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:19 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 29 Май, 2006 9:57 pm Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Много е хубаво и гладко. Малко по-солено е, отколкото обичам, но това е бял кахър, особено като се вземе предвид цената му (взехме го на цената на Маджаров :x)


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Май, 2006 8:31 am Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина
Това или BUKO купувам .. и по рядко Филаделфия.
А най-обичам със зелените подправки :)


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Юни, 2006 2:01 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Искам да попитам като е Малко по-солено е, отколкото обичам как се връзва със сладките произведения.

:roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Юни, 2006 2:16 pm Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
IPA написа:
Искам да попитам като е Малко по-солено е, отколкото обичам как се връзва със сладките произведения.
Ами учудващо добре. Разбира се, ако си почитател на турския тип сладост, може и да не ти хареса, но в никакъв случай кремът не става солен.


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Юни, 2006 2:20 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Безусловно вярвам на един качествен консуматор.

:P


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Юни, 2006 4:13 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
IPA написа:
Искам да попитам като е Малко по-солено е, отколкото обичам как се връзва със сладките произведения.

Малко уточнение: не обичам нито много сладко, нито солено.

Това сиренце уби излишната сладост на крема, който направих с пудинг на прах и кисело мляко.

Бих използвала безсолна извара, ама при нея проблемът са непостоянното качество, неизвестният състав и зърнистата структура, която не всеки харесва (усеща се дори и след претриване през цедка) :-?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB