Хм, и аз бих се колебала, но съвсем мъничко. Т.е. много са малко за мен минусите. И аз съм от "служебните" посетители там - винаги обаче сме в градината
(ако, е кучи студ навън, имаме други предпочитания за ресторанти). За мен всичко си е както трябва да бъде (а, бизките ми и особено мъжа ми вече не искат да излизат по заведения с мен, защото вечно съм имала претенции, особено за обслужването
) Храната е добра. Рибите наистина са прясно уловени, не замразени, и това обяснява цената. Обслужването винаги е задоволявало колегите-чужденци и мен. Вината са скъпи, но качествени. Всички ястия са си изкушение, включително десертите - добре, че преди време ги отказах тотално. Определено не е място за среща с приятели. Но за бизнес обеди и вечери на високо ниво, мисля че е отличен.
Първият УНО на Раковска си е все така добър, въпреки че интериора може да не допадне на всеки. Обслужването е на нужното ниво, за мен усещането винаги е приятно там, все едно се завръщаш в стар, шикозен ресторант, в който всички те познават (въпреки, че никой не ме познава!). Виж, напоследък ми е по-трудно с ресторянтите, заради промяната на хранителния режим, но има места, където са готови да се съобразят...