Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:56 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Апр, 2007 10:54 am Вто 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Сурово сушен деликатес Ямболски бабек на "Бай Мечо"

Цената е сгодна, качеството се доближава плътно до бай Тошовия бабек.
Естествено не е в стомахче, а в хартиено черво, нооо... просто опитайте, месоядните, де :mrgreen:

Приготвен е от цели парчета нетлъсто свинско месо - 260 Kcal за 100 грама, което е нищо.

Просто е връхта!!!

П.П. Най-добре е да си сторитв сандЮФче от филийка, намазяна с краве масло и на керемида - люспи от бабека.
Ама може и голо мезе за вино :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Апр, 2007 11:02 am Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Това с люспите хич не ми харесва. :mrgreen: Не му се усеща вкуса на бабека. Така че аз бих си го нарязал на по-дебелички шайбички. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Апр, 2007 11:12 am Вто 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Карниворът си е карнивор :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Апр, 2007 2:47 pm Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
yosif написа:
цели парчета нетлъсто свинско месо

Това си струва да се опита - последния, който купувахме, беше само сланини.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Апр, 2007 6:19 pm Вто 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Поне първите партиди ще са 6+, после влиза в сила икономиката :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми

Topic Replies
Бабек 3

Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB