Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 3:04 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Май, 2008 11:42 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
И аз така съм чела за фруктозата. Обаче от спомените ми за рафинираната захар, определено е по-сладка от фруктозата. Разните видови нерафинирани обаче са ми по-малко сладки от фруктозата. Трябва да видя какви бяха калориите на онзи шоколад с фруктоза, но одавна не съм го засичала...

На мен 99% са ми малко множко, а и още не съм го виждала, иначе щяха да пробвам, ей така, да знам какво е :)

Иначе за усвояването на фруктозата, такива хубави графики има по продектите на въпросната марка, че човек и да няма проблеми с обмяната, пак му се иска да я кара по-полека с инсулина.


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2010 10:21 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 18 Мар, 2010 7:25 pm Чет
Мнения: 2
Румънско-швейцарските Heidi много ги обичам - от този с кафето съм изкупила сигурно кашони вече. Той е едва 50ина процента какао, но ми е най-любимият - има хрускащи парченца кафе (не аромати и кремове, не капучино, а истинско натрошено кафе!). Линдовете хич не ги харесвам, единствено тача черния им шоколад Lindor, който вътре е с крем пак тъмен шоколад (май).

Веднъж ядох един 100% какао, казваше се Chocolat Stella, Experience. Имаше вкус на стена :P


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 10 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB