Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:58 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 39 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 17 Юли, 2008 11:09 am Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Маца написа:
Тоест, влизането в справочника, пък макар и само с коментар вероятно също е доста престижно?


Влизането в справочника не винаги е престижно, защото има и негативни коментари - стил "да не ходите там". А за ресторантите със звезди е нож с две остриета. Трябва постоянно да си перфектен, защото на другата година могат да ти отнемат звездата, което значи, че качеството ти е западнало и автоматично ти пада реномето и клиентелата. Един голям шеф се самоуби, след като му отнеха третата звездичка - не издържа на стреса. Жена му каза, че причината е в гида Мишлен.


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Юли, 2008 11:34 am Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
kristi написа:
Жена му каза, че причината е в гида Мишлен.
Е, какво да каже? Аз уморих мъжа си? :P :lol:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 39 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB